Tilbud:

Gourmetpakken


Bo hos oss og nyt en deilig gourmet middag på en av byens beste resturanter. Det er bare å senke skulderne å nyte…

Les mer

I hjertet av Stavanger


Kom til Stavanger og tilbring natten på en av byens beste hoteller. Opplev Stavangers høydepunkter til fots sammen med en av byens kunnskapsrike og entusiastiske guider.

Les mer

Brudepakken


Nyt byens beste senger i en junior suite med avkjølt champagne, roseblader og fristelser fra sjokoladepikene..

Les mer

champagne

Hvorfor ikke ta med en du er glad i på storbyferie midt i Stavanger sentrum?


Myhregaarden Hotel står for champagnen og byens beste sjokolade og resten er opp til dere…..

Velkommen til oss!!

Les mer

 k8f3788 resize

Hele restauranten for deg selv!


Bestill hele restauranten vår for ditt selskap eller arrangement. Vi serverer nydelig mat å drikke etter ditt ønske.

Pris fra Kr 99,- pr pers.


Copy (2) of logo200p

Tilsendt tilbud


Vær sikker på at du alltid mottar våre beste tilbud! Sign up for nyhetsbrev


Myhregaarden Hotel er et av Stavangers nyeste hotell og fremstår som et unikt og personlig boutiquehotell, lokalisert midt i Stavanger sentrum. Hotellet består av 53 rom; 8 enkeltrom, 35 dobbeltrom og 10 juniorsuiter.

Myhregaarden Hotel ligger i sentrum av Stavanger med gangavstand til butikker, restauranter, tog, buss, flybuss og ferge. Vi har gode parkeringsfasiliteter i Jorenholmen parkeringshus som ligger ca 100 meter fra hotellet.


Rommene har et elegant design og er bygd i en stil som kombinerer klassisk eleganse med moderne design. Alle rom er også utstyrt med lysekrone og egen peis, som gir god varme og en hyggelig atmosfære. Rommene har også en skrivepult med strømuttak slik at man har mulighet til å arbeide på rommet. Vi tilbyr gratis trådløs internett på hele hotellet, og fast internett på alle rom.


I tillegg til standardutstyr er rommene også utstyrt med tv, vannkoker, kaffe- og tefasiliteter. Noen har rommene har også sittegruppe. Vi har satset stort på å ha Norges beste hotellsenger, og vi kan dermed tilby ”Svane”-senger fra Ekornes på alle rom. Strykejern og strykebrett kan lånes gratis i resepsjonen, og vi tilbyr også vaskeriservice.


I hotellgangene har vi opprettet små biblioteker med bøker som er tilgjengelige for gjestene hele døgnet. Boken kan enten nytes på hotellet, eller man kan ta de med hjem og returnere de ved neste besøk.


Vi ser på frokost som dagens viktigste måltid og serverer derfor en førsteklasses frokostbuffet med lokale råvarer. Her tilbyr vi nylaget brød, et stort utvalg av varm- og kaldretter, fersk frukt samt andre fristelser fra kjøkkenet. Vi serverer også gratis kveldsmat til alle gjester mandag – fredag. Restauranten kan til enhver tid brukes som oppholdsrom for gjestene.


På Myhregaarden Hotel har vi satset stort på personlig service, og vi ønsker å gi deg et komfortabelt og godt opphold. Hos oss slipper du lange inn- og utsjekkøer og kaotiske morninger. Vi tilbyr 24 timers personlig service.Kontakt oss:
Nygaten 24
4006 Stavanger

Tlf:   +47 51 86 80 00
Fax: +47 51 86 80 01

e-post

Overnatting i Stavanger

Hotel Informasjon:
Myhregaarden hotel ligger midt i Stavanger sentrum. Kort vei til shopping og uteliv. En region med mange muligheter

Innsjekk: 15:00
Utsjekk:   12:00
Myhregaarden på YouTube
YouTube
Nygaten 24
4006 Stavanger

Tlf:   +47 51 86 80 00
Fax: +47 51 86 80 01

E-post E-post
   
Kart Kart


Samarbeidspartnerer:
Facebook Facebook
   
YouTube YouTube
   
Tripadvisor Tripadvisor