Overnatting Stavanger

PAKKEPRISER:


 

Smaken av Frankrike


I samarbeid med «Bevaremegvel» Bar & Restaurant kan vi tilby denne fantastiske pakken.
Overnatting i «byens beste senger», lekker frokost påfølgende dag, dagens 4 retters middag og et minneverdig opphold i Stavanger.
Vår unike beliggenhet midt i Stavanger. Yrende shopping, brolagte gater, kafeer, restauranter og barer. 

«Dagens meny» 
 • Bevaremegvels fiskesuppe med dagens fangst og grønnsaker. 
 • Stekt kveite med selleri purè, bakte grønnsaker og beurre rouge.
  Eller
  Stekt andebryst fra Holte Gård med rosenkål, bacon, daddelkrem, poteter og madeirasaus.
 • Sjokoladepavè med brente mandler, kirsebær og vaniljeis.
 • 3 franske oster med valnøtter og fikenmarmelade.

Ta deg tid til å nyte…Denne pakken har et innhold og en pris som er en fryd for ganen og en særdeles god grunn til å gjøre stas på helgen!

Tilbudet gjelder en fredag eller lørdag. Samlet pris for hele pakken til dere to er kun kr 2390,- Deilig luksuriøs mat og overnatting i fantastiske senger!

Velkommen til oss!!

NB: Forbehold om ledig bord i restaurant. Endring av meny kan forekomme. Pakken må bestilles minimum 7 dager før ankomst. 

bride  

Brudepakken


Nyt byens beste senger i en junior suite med avkjølt champagne, roseblader og fristelser fra sjokoladepikene..
Les mer
champagne  

Loveweekend


Overnatting i et nydelig rom med fantastiske senger og koselig atmosfære. Inkludert i romprisen er avkjølt champagne ved ankomst….


Les mer
copy (2) of logo200p  

Tilsendt tilbud


Vær sikker på at du alltid mottar våre beste tilbud! Sign up for nyhetsbrev.


Les mer

Myhregaarden Hotel er et av Stavangers nyeste hotell og fremstår som et unikt og personlig boutiquehotell, lokalisert midt i Stavanger sentrum. Hotellet består av 53 rom; 8 enkeltrom, 35 dobbeltrom og 10 juniorsuiter.

NYHET! Vi har også leiligheter, vi tilbyr et minimum av 40 sentrumsnære leiligheter, primært for langtidsleie. Utdrikkingslag, julebord, jentetur med foreningen?- Kontakt oss, mulighetene er mange om vi har ledig kapasitet.
 
Myhregaarden Hotel ligger i sentrum av Stavanger med gangavstand til butikker, restauranter, tog, buss, flybuss og ferge. Vi har gode parkeringsfasiliteter i Jorenholmen parkeringshus som ligger ca 100 meter fra hotellet.


Rommene har et elegant design og er bygd i en stil som kombinerer klassisk eleganse med moderne design. Alle rom fra 1 til 4 etasje har en flott lysekrone.. Rommene våre i 5 etg er sjarmerende med noe lavere takhøyde, og takbjelker. Alle rom har egen peis, som gir god varme og en hyggelig atmosfære. Rommene har også en skrivepult med strømuttak slik at man har mulighet til å arbeide på rommet. Vi tilbyr gratis trådløs internett på hele hotellet, og fast internett på alle rom.


I tillegg til standardutstyr er rommene også utstyrt med tv, vannkoker, kaffe- og tefasiliteter. Noen av rommene har også sittegruppe. Vi har satset stort på å ha Norges beste hotellsenger, og vi kan dermed tilby ”Svane”-senger fra Ekornes på alle rom. Strykejern og strykebrett kan lånes gratis i resepsjonen, og vi tilbyr også vaskeriservice. Det finnes også strykefasiliteter i 5 etg.


I hotellgangene har vi opprettet små biblioteker med bøker som er tilgjengelige for gjestene hele døgnet. Boken kan enten nytes på hotellet, eller man kan ta de med hjem og returnere de ved neste besøk.


Vi ser på frokost som dagens viktigste måltid og serverer derfor en god frokostbuffet i 1 etg. For frokosttider, se eget oppslag i hotellet. I lobbyen har vi behagelig sitteområde om man ønsker å ta en titt i dagens aviser eller bare slappe litt av.

På Myhregaarden Hotel har vi satset stort på personlig service, og vi ønsker å gi deg et komfortabelt og godt opphold. Hos oss slipper du lange inn- og utsjekkøer og kaotiske morninger. Vi tilbyr 24 timers personlig service.


 

 • ashley02
 • ashley08
 • ashley42
 • ashley43

KONTAKT OSS:

Nygaten 24
4006 Stavanger

Tlf:   +47 51 86 80 00
Fax: +47 51 86 80 01

e-post
 
Myhregaarden Hotel


Overnatting i Stavanger
 

HOTEL INFORMASJON:

Myhregaarden hotel ligger midt i Stavanger sentrum. Kort vei til shopping og uteliv. En region med mange muligheter

Innsjekk: 15:00
Utsjekk:   12:00

MYHREGAARDEN PÅ YOUTUBE

YouTube

Nygaten 24
4006 Stavanger

Tlf:   +47 51 86 80 00
Fax: +47 51 86 80 01

E-post E-post
   
Kart Kart

 

SAMARBEIDSPARTNERE

dovreevent  

Døvre Event & Marketing

www.doevre.no

hertz  

Hertz Bilutleie

www.hertz.no

megabite-design-web-stavanger  

Megabite AS

Design for web og trykk