MYHREGAARDEN APARTMENTS 
   
 
Myhregaarden Apartments er en underavdeling av Myhregaarden Hotell og består i dag av 14 leiligheter med totalt 24 soverom. Vi er stolte av å tilby sentrumsleiligheter med en gjennomgående særdeles høy standard.

Leilighetene er beregnet på korte og lange opphold. Vår styrke er at vi driver Stavangers nyeste hotell og kan tilby full service, likeledes som på Myhregaarden Hotell.

Man sjekker inn i resepsjonen på Myhregaarden hotell og spaserer deretter opp til leilighetene som ligger 200 meter fra hotellet. Leilighetsbygget er godt merket slik at det skal være lett å finne og man får også utdelt kart ved innsjekk. Leilighetsbygget ligger i Bergelandsgaten 13, vis à vis Stavanger tinghus.

Sikkerheten er godt ivaretatt med sprinkel og brannvarslingsanlegg i hver leilighet, samt eget adgangskort for å komme inn i leilighetsbygget.

Vi kan skryte av å kunne tilby et fullverdig hotellopphold, i våre leiligheter. Dette er et svært godt alternativ til hotell, for de som liker å bo litt mer privat, skal ha et lengre opphold og for de som er flere og vil bo sammen og trenger større plass.

Leilighetene blir levert ferdig oppreid med kvalitetssengetøy, såper og lux badehåndklær fra lokalt vaskeri. Alle leiligheter er utstyrt med naturgasspeis , flatskjerm-TV og kanalpakke, dvd-spiller, musikkanlegg, trådløst internett og deilige svane senger. Du trenger bare å ta med deg klær og toalettsaker. Vi kan også ordne parkering i undreetasje etter ønske. På bestilling kan man også få ytterligere vaskeservice og frokost/kveldsmat på Myhregaarden hotellet. Utvask er selvsagt inkludert i prisen.

Hovedvekten av våre kunder bor fra 3-30 dager, men vi stiller opp for kunder som ønsker å bo i pressdagene tirsdag-torsdag, ved ledig kapasitet.

Dette er også et utmerket alternativ for bedrifter som trenger plass til sine utenlandske medarbeidere som kommer til Norge. Enten det er for kortere eller lenger perioder. Leilighetene passer ypperlig for deg som ønsker å jobbe eller å se på tv i en sofakrok i en varm stue foran peisen, lage mat på et fullt utstyrt kjøkken og allikevel ha mulighet til å kunne legge seg på et separat soverom.

Vi kan tilby 24 timers personlig service, i tillegg til frokost, lunsj- og kveldsmatmuligheter på Myhregaarden Hotell. Dette er et unikt tilbud i Stavanger by. Prøv oss!

For priser, se vedlagt prisliste. Ved lengre opphold kontakter dere Aleksander Ulseth for et uforpliktende tilbud.
Bergelandsgata 13 / 4006 Stavanger

*Vennlig sjekker inn i resepsjonen på Myhregaarden hotell:
Nygaten 24 / 4006 Stavanger

Tlf: +47 51 86 80 00

e-post
Nygaten 24
4006 Stavanger

Tlf:   +47 51 86 80 00
Fax: +47 51 86 80 01

E-post E-post
   
Kart Kart


Døvre Event & Marketing


www.doevre.no

Philies-Fogg

Phileas Fogg Restaurant


Around the world in 80 Days


Fjord-events

Fjord Events


Teambuilding, aktiviteter, events i Stavanger regionen


Global Orphanage Foundation


www.globalorphanage.no/


Hertz Bilutleie


www.hertz.no

megabite-design-web-stavanger

Megabite AS


Design for web og trykk


Bli med oss:
Facebook Facebook
   
YouTube YouTube
   
Tripadvisor Tripadvisor