Myhregaarden Hotel

Smart, urbant og kontinentalt hotell i Stavanger

Bestill Room
Lukk vindu

Leilighet / Fasiliteter

rom-bed
8 enkeltrom, 39 dobbeltrom og 6 juniorsuiter
rom-towel
Oppheng til klær i alle rom.
rom-safe
Safe på alle rom.

ROM / Bildegalleri

Rom / Overnatting

Sov godt i Stavanger Sentrum hos oss

Myhregaarden Hotel fremstår som et unikt og personlig boutiquehotell, lokalisert midt i Stavanger sentrum. Hotellet består av 53 rom; 8 enkeltrom, 39 dobbeltrom og 6 juniorsuiter.
 
Myhregaarden Hotel ligger i sentrum av Stavanger med gangavstand til butikker, restauranter, tog, buss, flybuss og ferge. Vi har gode parkeringsfasiliteter i Jorenholmen parkeringshus som ligger ca 100 meter fra hotellet.

Rommene har et elegant design og er bygd i en stil som kombinerer klassisk eleganse med moderne design. Alle rom fra 1 til 4 etasje har en flott lysekrone.. Rommene våre i 5 etg er sjarmerende med noe lavere takhøyde, og takbjelker. Alle rom har egen peis, som gir god varme og en hyggelig atmosfære. Rommene har også en skrivepult med strømuttak slik at man har mulighet til å arbeide på rommet. Vi tilbyr gratis trådløs internett på hele hotellet.

I tillegg til standardutstyr er rommene også utstyrt med tv, vannkoker, kaffe- og tefasiliteter. Noen av rommene har også sittegruppe. Vi har satset stort på å ha Norges beste hotellsenger, og vi kan dermed tilby ”Svane”-senger fra Ekornes på alle rom. Vi tilbyr også vaskeriservice. I tillegg finnes det strykefasiliteter i 5 etg.

I hotellgangene har vi opprettet små biblioteker med bøker som er tilgjengelige for gjestene hele døgnet. Boken kan enten nytes på hotellet, eller man kan ta de med hjem og returnere dem ved neste besøk.

Vi ser på frokost som dagens viktigste måltid og serverer derfor en god frokostbuffet i 1 etg. For frokosttider, se eget oppslag i hotellet.

På Myhregaarden Hotel har vi satset stort på personlig service, og vi ønsker å gi deg et komfortabelt og godt opphold. Hos oss slipper du lange inn- og utsjekkøer og kaotiske morninger. Vi tilbyr 24 timers personlig service.

For korte Eller lange opphold

Myhregaarden apartments

Sentrumsleiligheter med en gjennomgående høy standard.
Myhregaarden Hotel
Tripadvisor
Certificate of Excellence
2012 Winner - Tripadvisor

Beliggenhet og kontakt

bunn-address
Nygaten 24
4006 Stavanger
Norway
bunn-telefon
Tlf:   +47 51 86 80 00
Fax: +47 51 86 80 01
TripadvisorFacebookYoutube
Myhregaarden Hotel
Tripadvisor
Certificate of Excellence
2012 Winner - Tripadvisor

Beliggenhet og kontakt

bunn-address
Nygaten 24
4006 Stavanger
Norway
bunn-telefon
Tlf:   +47 51 86 80 00
Fax: +47 51 86 80 01
TripadvisorFacebookYoutube